Lämna din hemstädning till oss

Välj själv vad du vill ha hjälp med och hur ofta du vill att vi ska komma och städa hos dig. Våra medarbetare har stor erfarenhet av hemstädning, är mycket serviceinriktade och älskar att städa. Vi dammtorkar, rengör toalett och badrum, putsar fönster, rengör spis och ugn, golv, lister, lampor och mycket mer!

Regelbunden städning

Det är många privatpersoner som anlitar oss för städhjälp. Genom att göra det slipper de att städa och kan dessutom utnyttja sitt RUT-avdrag. I stället för att behöva ägna sig åt hemstädning kan de då i stället lägga sin tid på saker som de tycker om. Vill du också kunna slippa att behöva ägna dig åt städning? Det kan du göra genom att vända dig till oss för hjälp. Vi ser till att du får precis den städhjälp du är ute efter, detta på en regelbunden basis om du föredrar det.

Vi kan göra en storstädning åt dig

Behöver du göra en riktig storstädning där hemma? Då är även detta en typ av hemstädning som vi kan hjälpa dig med. När vi är klara med den kommer vi att lämna ett sprakande rent hem efter oss. Det kommer att göra ditt hem till en mer trivsam plats att vistas på, både för dig, din familj och dina vänner. De flesta anser att städning är något mycket tråkigt. Det gör dock inte vi. För oss är städning mer än ett arbete, det är en passion! När du anlitar oss för städhjälp kan du därför alltid räkna med att vi kommer att ta oss an uppdraget med största möjliga entusiasm. Vi städar helt enkelt på samma sätt som vi hade gjort om det rörde sig om våra egna hem!