Lämna din hemstädning till oss

Välj själv vad du vill ha hjälp med och hur ofta vi ska komma och städa hos dig. Våra medarbetare har stor erfarenhet av hemstädning, är mycket serviceinriktade och gillar verkligen att städa. Vi dammtorkar, rengör toalett och badrum, putsar fönster, rengör spis och ugn, golv, lister, lampor och mycket annat.

Det är trivsamt att få bort damm och smuts. Ditt hem blir skinande rent och det känns fräscht när du kommer hem och öppnar ytterdörren. Kontakta oss när det gäller hemstädning!

Hemstädning regelbundet

Det är många som anlitar oss för städningen, både yngre och äldre. De slipper städarbetet och kan dessutom utnyttja sitt RUT-avdrag. Småbarnsföräldrar vill ha mer tid tillsammans med sina barn efter jobbet, pensionärer vill ha hjälp med att få ut mattor och få städat bakom soffan, och många vill helt enkelt lämna bort all hemstädning. Vi kommer ut som vilken hantverkare som helst och utför vårt uppdrag snabbt och effektivt.

Boka in en dag med oss, så får du städat när det passar dig bäst, t.ex. innan advent eller före semestern. Du kan också abonnera på våra tjänster, så att du får regelbunden hemstädning, t.ex. en gång i veckan. Ring oss, så hjälper vi dig att få rent och fint.

Storstädning är lite extra

Vill du ha en riktig storstädning utförd, gör vi gärna det också. Det är en mera omfattande rengöring, och vi går igenom alla rummen enligt en checklista. Du avgör själv vilka ställen du vill att vi ska prioritera. Kanske har du något ställe som är en riktig smutsgömma och som du gärna vill ha hjälp med. Vi skurar under badkaret och gör rent ovanpå köksskåpen och bakom elementen, till exempel. Du kanske väntar hem släktingar, gäster eller vänner och vill få hemmet i toppskick. Eller så har du tagit över ett fritidshus, som inte har städats på länge.

En riktig vårstädning kan vara härligt när solen börjar titta fram genom rutorna, och inför julen kan det vara skönt att få en hemstädning gjord. Vi åtar oss både stora och små uppdrag, och vi gör allt för att kunden ska bli nöjd.