Om oss på Viklunds Städ i Sverige AB

Välkommen till oss på Viklunds Städ i Sverige AB! Vi är en professionell firma som har arbetat inom branschen under många år. Att städa är vår passion och vi lovar att alltid hålla en hög kvalitet på vårt arbete. Vi erbjuder alltid ett fast pris för våra tjänster. Det tillkommer alltså inga dolda kostnader när du väljer oss. Ring eller mejla för att få veta mer om oss på Viklunds Städ i Sverige AB och hur vi kan hjälpa dig till en bättre vardag. 

Miljövänlig städfirma 

Att vi erbjuder miljövänliga tjänster är viktigt för oss. Vi ser det som vårt ansvar att arbeta tillsammans för en bättre värld. Det betyder att vi alltid använder oss av miljövänliga och allergivänliga produkter när vi arbetar i ditt hem. Att vara en grön firma är viktigt för oss och vi berättar gärna mer för dig om hur vi tar vårt ansvar för att bidra till en bättre miljö. 

Fokus på kunden 

Kunden står alltid i centrum hos oss på Viklunds Städ i Sverige AB. Vi arbetar alltid för att fylla ditt behov och lyssnar alltid på vad du önskar av oss som professionell städfirma. Ett städat hem är viktigt för vårt välmående. Det är inte alltid möjligt att uppnå ett fullgott resultat själv när tiden är knapp. När vi städar så städar vi på djupet och ser till att nå ett professionellt resultat varje gång. RUT-avdraget gäller också för våra tjänster, vilket betyder att privatpersoner får ett skatteavdrag på 50 % av arbetskostnaden.