Våra tjänster

Har du svårt att få vardagspusslet att gå ihop med jobb, familj, matlagning och städning? Då skulle hemstädning definitivt kunna vara något för dig. För varför slå knut på dig själv för att hinna med allting, när du faktiskt inte måste? Unna dig själv att leja bort en del av det där tidskrävande extraarbetet, och få mer tid över till annat.

Vi är en professionell och väletablerad städfirma med lång erfarenhet av hemstädningar i alla olika typer av bostäder. Vi är verksamma i och omkring Stockholm med många nöjda kunder i alla delar av staden. Vårt företag består av ett gäng riktigt duktiga och professionella medarbetare med ett extra gott sinne för detaljer och noggrannhet – egenskaper som kommer mycket väl till pass när det gäller just städning. Vi värdesätter våra kunder mycket högt och vår största och viktigaste prioritet är naturligtvis att alltid göra våra kunder nöjda, och gärna lite mer därtill.

Hemstädning utifrån just dina behov

Vi gillar flexibilitet och tror på att kunderna själva ska få skräddarsy sin hemstädning beroende på vilka behov de har. Därför har du hos oss möjlighet att välja mellan alltifrån regelbunden hemstädning på veckobasis, till en städning varannan vecka, en mer omfattande storstädning någon gång då och då eller bara en engångsstädning av ett specifikt utrymme. Kanske är du på gång att sälja din bostad och vill ge den en ordentlig uppfräschning inför visning? Inga problem, vi ser till att ditt hem är skinande rent närhelst du behöver det.

Mer än bara städning

För oss är det viktigt att kunna erbjuda våra kunder en bredd av våra tjänster inom hemstädning, så att alla ska kunna njuta av ett rent och fräscht hem. Därför har vi byggt vårt team av medarbetare med bra kompetens, kunskap och erfarenhet nog för att kunna utföra alla typer av städuppdrag. Förutom vanliga hemstädningar kan du också anlita oss för fönsterputsning, golvvård och mer krävande arbete såsom t.ex. rengöring av grovutrymmen.

Unna dig själv att komma hem till ett välstädat hem varje dag utan att behöva lyfta ett finger. Lämna jobbet till oss – vi älskar att städa!