Hemstädning för er som är baserade i Stockholm

Rengörare Näslund Hemma AB

Varmt välkommen till oss på Rengörare Näslund Hemma AB! Vi är en städfirma som grundades redan 1972. Vi har därför en erfarenhet som det inte är många andra aktörer inom branschen som ens kommer i närheten av. Med andra ord är vi ett företag som är experter på städ och kan förse dig med en förstklassig städservice. Hos oss kan du få hjälp med allt från vanlig hemstädning och storstädning till veckostädning, flyttstädning, fönsterputs och mycket mer. Vi är inte bara skickliga på det vi gör, vi är även mångsidiga. Oavsett vilken typ av städhjälp du behöver finns vi därför här för dig!

Du finner oss inne i centrala Stockholm

Vi på Rengörare Näslund Hemma AB har vårt kontor inne i centrala Stockholm. Ingemarsgatan 1A är det närmare bestämt som är vår adress. Härifrån utgår vi och erbjuder städhjälp över hela Stockholm med omnejd!

Faktum att vi själva är baserade inne i centrala Stockholm betyder alltså inte på några sätt eller vis att du också måste vara det för att kunna anlita oss, utan vi vänder oss till kunder i alla delar av Stockholmsregionen. Vi har inget som helst emot att behöva färdas en lite längre bit för att kunna förse dig med den service du behöver, utan vi gillar alltid att kunna förse våra kunder med hjälp oberoende av ifall de finns nära eller långt bort från oss. Tveka därför inte på att ta kontakt med oss redan idag även om det är så att du bor eller verkar en lite längre bit från centrala Stockholm!

Hemstädning för kunder som är baserade i Stockholm

Vi tar hänsyn till miljön

Vi på Rengörare Näslund Hemma AB är även en städfirma som tar hänsyn till miljön. Det innebär bland mycket annat att den utrustning och de produkter vi använder oss av är mycket miljövänliga. När det gäller våra produkter använder vi oss till exempel alltid av sådana som är märkta med Svanen, Bra miljöval eller EU Ecolabel.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify