Rengörare Näslund AB

Varmt välkommen till oss på Rengörare Näslund AB! Vi är en städfirma som grundades redan 1972. Vi har därför en erfarenhet som det inte är många övriga aktörer inom branschen som ens kommer i närheten av. Just därför är vi ett företag som är experter på städ och kan förse dig med en förstklassig städhjälp. Hos oss kan du få hjälp med allt från vanlig hemstädning och storstädning till veckostädning, flyttstädning och fönsterputs. Oavsett vilken typ av städhjälp du behöver finns vi här för dig!

Du finner oss inne i centrala Stockholm

Vi på Rengörare Näslund AB har vårt kontor inne i centrala Stockholm. Ingemarsgatan 1A är det närmare bestämt som är vår adress. Härifrån utgår vi och erbjuder städhjälp över hela Stockholm med omnejd!

Vi tar hänsyn till miljön

Vi på Rengörare Näslund AB är även en städfirma som tar hänsyn till miljön. Det innebär bland mycket annat att den utrustning och de produkter vi använder oss av är mycket miljövänliga. När det gäller våra produkter använder vi oss till exempel alltid av sådana som är märkta med Svanen, Bra miljöval eller EU Ecolabel.